+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl

Bedankt!

Bedankt voor uw aanvraag. We hebben de gevraagde informatie, mits u akkoord bent gegaan met onze privacy voorwaarden, naar uw e-mailadres gestuurd. Mocht deze niet in uw inbox zitten, bekijken dan even uw spambox of neem contact met ons op.

Deze blogs zijn wellicht ook interessant voor u

Het rendement berekenen van marketing en sales

‘De helft van het geld dat ik aan advertenties besteed, is verspild; het probleem is dat ik niet weet welke helft.’ Dit beroemde citaat van de succesvolle Amerikaanse handelaar en voorvader van marketing, John Wanamaker, werd meer dan 100 jaar geleden uitgesproken….

De B2B marketing & sales strategie voor de toekomst

Om als bedrijf te groeien en succesvol te zijn is een marketing en sales strategie van essentieel belang. Waar deze strategieën in het verleden voornamelijk gericht waren op offline activiteiten, zijn er tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden om ook online nieuwe klanten aan te trekken.

De aandacht estafette

In het salesvak zijn we de hele dag bezig met aandacht. Geven we onze klanten wel voldoende aandacht of juist te veel? Kan dat eigenlijk wel, een klant te veel aandacht te geven? Of brengen we zo Marketing & Sales Alignment in gevaar?

Heeft u deze downloads ook gezien?

Haal het maximale uit uw
marketing en sales

B2B Marketing Statistieken

Case Study: UTS verhuizingen

Het vak is enorm veranderd. Toch gebruiken veel professionals nog dezelfde werkwijze als 20 jaar geleden. Echter zijn er veel nieuwe (online) technieken en nieuwe klanten aan te trekken!

Moderne tools maken het mogelijk om oneindig veel data te meten. Maar met welke marketingstatistieken maakt u nu echt indruk op uw directie en management?

De samenwerking tussen Sellian en UTS Van Hoek heeft geleid tot een stijging van 38% in organisch verkeer. Lees in onze case study hoe wij dit hebben kunnen realiseren.

Benieuwd hoe u meer uit uw marketing en sales kunt halen?

Ik ga graag met u in gesprek om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijf te helpen groeien! Via onderstaande knop kunt u een (bel)afspraak met mij inplannen.

Ernst Wallinga
Executive Business Development Consultant

 

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 – 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?