+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl

Besteed minder tijd aan planning en meer tijd aan verkopen

“Welk tijdstip past jou het best?”

“Ik heb het op dat moment eigenlijk druk, hoe zit het later op de dag?”

“Ik ben die middag niet op kantoor. Hoe zit het met de volgende dag? “

“Ik ben de hele dag in vergaderingen, hoe ziet vrijdagochtend er voor jou uit?”

We kennen het allemaal, dat heen en weer bellen en mailen voor het plannen van vergaderingen. Het kost veel van je kostbare tijd. Gelukkig is er een gemakkelijke nieuwe manier om het planningsprobleem op te lossen.

Maak kennis met Meetings, de calender functie van SharpSpring

Met een Meetings functie zoals die van SharpSpring kunnen teams eenvoudig afspraken boeken zonder onnodige heen-en-weercommunicatie. Daarmee elimineert u planningsfrictie met leads en prospects, zodat de tijd die uw team aan verkopen besteedt wordt geoptimaliseerd, wat uiteindelijk de verkoopconversies verbetert en de omzet verhoogt. De Meetings tool stelt uw teamleden in staat om hun beschikbaarheid te publiceren, zodat potentiële klanten op elk moment zelf afspraken kunnen plannen – probleemloos.

Alles wat je nodig hebt, allemaal op één plek

Meetings is volledig geïntegreerd met de marketing- en verkooptools van SharpSpring. U kunt dus volledig profiteren van krachtige interacties met al uw favoriete functies voor marketingautomatisering, zoals de Visual Workflow-builder, Activity Feed, Task Manager en SmartMail. Voeg daar de kracht van de Sales Optimizer aan toe en je hebt alles wat je nodig hebt om de cadans en kwaliteit van je interactie met prospects snel te schalen!

Vergroot de impact van elke verkoopbijeenkomst

Ga verder dan de mogelijkheden van een zelfstandige kalendertool. Met vergaderingen kunt u marketing- en verkoopautomatisering met hoge impact activeren met een geboekte vergadering. Wanneer een lead een consult, demo of oproep plant, wijst SharpSpring onmiddellijk een verkoopvertegenwoordiger toe om de vergadering te hosten en activeert een melding aan die host met de datum en het type van de vergadering. U kunt ook een nieuwe kans creëren op basis van een geboekte vergadering, leadscores verhogen of een vervolgmail activeren zodra een vergadering is voltooid, zodat een lead nooit meer wordt vergeten.

Laten we zeggen dat een leidinggevende zelf een consult plant voor maandagochtend op zondag. SharpSpring kan automatisch een bevestigingsmail sturen, uw team op de hoogte stellen en een nieuwe kans creëren, zodat ze klaar zijn voor succes – zelfs als ze niet op kantoor zijn.

Telefonisch, op locatie of toch liever video?

Inmiddels is iedereen gewend aan videoconferencing. Bij het instellen van vergaderingen kun je de Zoom videofunctie inschakelen, waardoor videoconferenties mogelijk zijn.
Wanneer iemand tijd met je boekt via de vergadering met ingeschakelde zoom, verschijnt er een gegenereerde link in de bevestigingsmail. Deze links zijn dynamisch en uniek voor de individuele bijeenkomst en starten bij het aanklikken automatisch Zoom op.

Verminder no-shows en verhoog het aantal conversies

Heeft u ooit een vergadering gepland met een lead die niet komt opdagen? Natuurlijk kan het zijn dat ze alsnog afzien van de meeting en niet het fatsoen hebben om dat aan je door te geven, maar de kans is groot dat ze het gewoon vergeten zijn. Meetings verstuurt automatisch bevestigings- en herinnerings e-mails om zo de no-shows te verminderen, en onze naadloze integratie met Zoom voegt de vergaderlink rechtstreeks toe aan de agenda uitnodigingen.

Blijf op de hoogte van de beschikbaarheid van het team

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een ​​druk verkoopteam te managen met SharpSpring. Geplande activiteiten verschijnen in persoonlijke agenda’s voor controle en wijziging. Beheerders kunnen Meetings-instellingen en white-label meetinglinks beheren om leads een optimale ervaring te bieden. Verkopers kunnen vergaderingen zien in hun Task Manager, Activity Feed en Life of the Lead, zodat ze op de hoogte kunnen blijven van dagelijkse vergaderingen en eerdere interacties kunnen bekijken. Al deze zichtbaarheid maakt het gemakkelijker dan ooit om uw verkoopmanagement te stroomlijnen met een overzicht van de beschikbaarheid van uw team en de komende vergaderingen voor de week.

Marketing hoeft geen tijd of energie te verspillen aan het toewijzen van leads aan een verkoper. Wanneer een nieuwe lead een vergadering boekt terwijl deze op uw website op zoek is naar meer informatie, kan SharpSpring automatisch de volgende beschikbare verkoopvertegenwoordiger toewijzen om die vergadering te hosten.

Meetings synchroniseert met Google Calendar en Outlook

Het instellen is heel eenvoudig. Synchroniseer uw Google- of Outlook 365-agenda, selecteer uw algemene beschikbaarheid en SharpSpring genereert een dynamisch boekingsformulier zodat uw potentiële klanten zelf tijd kunnen plannen. Voor teamvergaderingen wordt elk formulier geleverd met een unieke vergaderlink die u kunt delen via Smart Mail of als Call To Action kunt opnemen in uw landingspagina’s en blogs.

Demo ?

Ontdek hoe de Meetings tool samen met de andere functies binnen SharpSpring u kan helpen minder tijd te besteden aan planning en meer tijd aan verkopen door vandaag nog een gepersonaliseerde demo te boeken. Dan kan -uiteraard- via Meetings:

Whitepaper

Haal het maximale uit uw marketing en sales

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?