+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl

Slim verkopen en effectieve acquisitie

De meeste bedrijven halen niet het maximale resultaat uit hun sales. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwel iedere mkb-ondernemer meer zou kunnen verkopen. Waarom? Omdat in de praktijk blijkt dat de dagelijkse hectiek regeert, waardoor het onmogelijk is om volledige focus op sales te hebben. En slim verkopen is er daardoor niet bij.

Ondertussen ontwikkelt het verkoop-vak zich razendsnel. Er zijn tal van mogelijkheden om met de juiste doelgroep en zelfs met geïnteresseerde prospects in contact te komen. Voor een middelgroot bedrijf is het onmogelijk om al deze ontwikkelingen te volgen. Laat staan om ze in de praktijk toe te passen.

Moderne sales

Sales is een vak. Een vak dat volop in ontwikkeling is. Een vlotte babbel en een aardig netwerk is niet voldoende. Maar wat dan wel?

Maak gebruik van de kennis en expertise van specialisten. Van gepassioneerde vakidioten die weten hoe het vroeger in de verkoop werkte en belangrijker nog: exact op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen die jou helpen om gekwalificeerde leads te genereren.

Specialisten die je inspireren, helpen of sterker nog… Een belangrijk deel van je acquisitie overnemen. Enorm kostenbesparend en bewezen succesvol.

Slim verkopen met digitalisering

Slim verkopen vandaag de dag betekent gebruikmaken van slimme software. Er is enorm veel te koop en voor ieder bedrijf is dat anders. Feit is dat de impact van digitalisering op de verkoopresultaten erg groot is. Digitalisering op de juiste manier toepassen is de grootste uitdaging. Laten we samen eens onderzoeken hoe we voor u leads kunnen genereren en afstemmen welke kansen er voor uw bedrijf liggen om meer resultaat te halen uit uw verkoop, met minder kosten.

Het gebruikmaken van de allernieuwste technieken in combinatie met persoonlijk contact met geïnteresseerden maakt het verschil.

Overtuigd raken van een nieuwe werkwijze begint altijd met een eerste gesprek. Wilt u ook geïnspireerd worden en weten welke mogelijkheden er voor u zijn? We zullen u niet teleurstellen!

Whitepaper

Haal het maximale uit uw marketing en sales

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?