+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl

Online Succes bedrijfsherkenning software

Online Succes identificeert websitebezoekers en biedt daarmee nieuwe verkoopkansen voor uw bedrijf. Deze softwaretool is vooral interessant voor B2B-bedrijven. Online Succes herkent namelijk op basis van IP-adres bij welke bedrijven uw websitebezoekers werkzaam zijn. Zo kunt u uw websitebezoekers identificeren en herkennen. De software laat bovendien zien welke webpagina’s ze hebben bekeken. Dankzij deze informatie kan uw salesteam nieuwe leads en verkoopkansen ontdekken. Dit maakt het ook eenvoudiger om leads op te warmen en ze te laten converteren.

online succes bedrijfsherkenning software tool websitebezoek sellian

Online Succes inzetten om leads te genereren

De software van Online Succes dient uiteindelijk een hoger doel, namelijk het genereren van interessante leads. Websitebezoekers identificeren is daarvoor van groot belang. Want zonder de juiste software blijft gemiddeld 97% van de websitebezoekers ongeïdentificeerd. Dankzij de bedrijfsherkenning biedt de software dus nieuwe verkoopkansen voor uw salesteam. Maar het biedt ook voordelen voor uw marketingteam. Zij kunnen bijvoorbeeld de effecten van hun marketingcampagnes beter monitoren, onder andere dankzij de integratie van Online Succes met Google Ads.

online succes logo

Wat is Online Succes?De voordelen van Online Succes:

Genereer hoogwaardige leads

Identificeer en herken websitebezoekers

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Real-time dashboards

Beschikt over een hoogwaardige database

Online Succes integraties met andere systemen

De software integreert met de meestgebruikte CRM-systemen, zoals HubSpot, SharpSpring, Salesforce en Exact Online. U heeft bovendien direct actuele bedrijfsinformatie beschikbaar vanuit de Kamer van Koophandel.

online succes bedrijfsherkenning software tool websitebezoek sellian

Leads genereren met Sellian: Online Succes Certified Partner

Sellian is Platinum Partner van Online Succes. Wij kunnen deze software dus voor u inrichten. Daarnaast kunnen we Online Succes voor u koppelen met marketing automation tools zoals SharpSpring en HubSpot. Op deze manier zijn alle klantgegevens centraal geborgd. De software ondersteunt zowel uw marketing als sales. Marketing kan bijvoorbeeld de effecten van advertising campagnes monitoren, en sales kan gerichte acquisitie doen op de geïdentificeerde bedrijven.

Wilt u weten hoe meer uit uw websitebezoekers kunt halen met Online Succes? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

online succes platinum partner bedrijfsherkenning website bezoekers identificeren

Demo aanvragen voor Online Succes

Vraag een gratis demo aan en wij laten zien hoe het in de praktijk werkt.

Combineer Online Succes met HubSpot marketing automation

U kunt Online Succes perfect combineren met het totaalpakket van HubSpot. In HubSpot bundelt u de krachten van uw marketing, sales en customer service. Het helpt uw organisatie verder met het genereren van meer leads. Ontdek hier meer over HubSpot.

Benieuwd hoe u meer uit uw marketing en sales kunt halen?

Ik ga graag met u in gesprek om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijf te helpen groeien! Laat uw telefoonnummer achter via het onderstaande formulier, dan bel ik u terug.

Ernst Wallinga
Sales Development Specialist

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?