+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl
ip-tracking software

Omnichannel Hyperpersonalisatie

SALESmanago is het enige CDP & Marketing Automation platform dat gebruikmaakt van de volledige kracht van first- en zero-party data, waarbij geavanceerde analyses en AI-automatisering worden gecombineerd om zeer gepersonaliseerde ervaringen te bieden, via een uitgebreide reeks aan ingebouwde en geïntegreerde marketingkanalen. Doordat SALESmanago is ontworpen voor marketeers is de interface de meest intuïtieve en gebruiktersvriendelijke in de markt.

SALESmanago customer data platform voor e-commerce

SALESmanago benut de volledige kracht van first- en zero-party data, door geavanceerde analyses en AI-hyperpersonalisatie te combineren om zeer configureerbare gepersonaliseerde ervaringen te leveren, via een uitgebreide reeks van native gebouwde en geïntegreerde marketingkanalen.

Mogelijkheden

Customer Data Platform

Bewaar alle gegevens over uw contacten op één plek en krijg er eenvoudig toegang toe om uw campagnes te targeten en te personaliseren. Bouw 360 klantprofielen met gebruik van gedrags- en transactiegegevens die in realtime worden verwerkt.

Mobile marketing

Gebruik het mobiele apparaat van de klant om uw 1-op-1 aanbiedingen overal te bezorgen met sms-, push- en berichtenapps. Integreer MobileApp Marketing Automation om app-gebruik bij te houden, dynamische gedragssegmenten op te bouwen en echt omnichannel-campagnes te verzenden

Live Chat

Help uw bezoekers antwoorden op hun vragen te vinden door een beter inzicht te krijgen in wat ze aan het doen waren op de website. Haal hun contactgegevens op. Verspil geen tijd aan dezelfde vragen – maak een bot die voor ze zorgt.

Social Media

Communiceer met uw contacten waar ze graag tijd doorbrengen. Plan posts, maak advertentiecampagnes en verzamel de contactgegevens van uw fans. Bereik een ongekend personalisatieniveau in realtime aangepast op de opbouw van de doelgroep.

CRM & Dynamische Segmentatie

Creëer uw doelgroepen en beheer uw contactlijsten zoals nooit tevoren. Volg en beheer de communicatie met uw contacten in elke fase van hun levenscyclus. Zorg ervoor dat u zich altijd op het juiste moment richt op de juiste mensen met de juiste inhoud.

Web Push

Betrek uw contacten wanneer ze online zijn en verkrijg een 50% groter bereik dan uw e-mails. Stuur campagnes met dynamische inhoud zonder de contactgegevens van bezoekers

Website Personalisatie

Laat de bezoekers van uw website zich thuis voelen met realtime personalisatie die het bouncepercentage verlaagt. Vervang algemene aanbiedingen door aanbiedingen die ideaal op hen zijn afgestemd.

A/B/X testen & optimalisatie

Analyseer en verbeter de prestaties van al uw campagnes. Zorg ervoor dat u de best mogelijke inhoud gebruikt en deze op de beste tijd aanlevert. Definieer KPI-s voor uw tests en laat het systeem het werk voor u doen.

E-mail marketing

Verhoog uw e-mail CTR & OR met 400% met dynamische één-op-één e-mails met dynamische productaanbevelingen. Stop met raden wanneer de beste tijd is om uw wekelijkse nieuwsbrief te verzenden. Stuur het afzonderlijk naar elk contact op de best mogelijke dag en uur.

Lead Generatie

Betrek anonieme bezoekers en zet ze 30% efficiënter om in potentiële klanten. Verberg niet waarvoor ze kwamen onder de lagen van irrelevante inhoud. Geef ze een goede reden om hun gegevens achter te laten.

Re-marketing

Gebruik dynamische remarketing en geef 1-op-1 op maat gemaakte advertenties weer met aanbiedingen die perfect aansluiten op de behoeften van uw contacten. Betrek uw klanten met advertenties die zijn aangepast aan de fase van hun levenscyclus en met behulp van AI-aanbevelingen om hun volgende aankoopintenties te voorspellen.

Marketing Automation

Bouw echte omnichannel communicatieprocessen en verbeter de conversie gedurende het hele klanttraject. Definieer een onbeperkt aantal multivariante scenario’s die worden aangepast aan het gedrag en de transacties van de klantwebsite.

Mogelijkheden

Behaviour Profiling

Volg contactgedrag en transactionele activiteiten om ze beter te begrijpen en onmiddellijk te reageren.

Productaanbevelingen

Verras uw klanten met aanbiedingen op maat met behulp van 1-op-1 aanbevelingen.Volg gedrag om ze beter te begrijpen en onmiddellijk te reageren.

Real-time gegevensverwerking

Verzamel gegevens, personaliseer inhoud, activeer processen en reageer onmiddellijk op acties van gebruikers.

Omnichannel communicatie

Stuur consistente, gepersonaliseerde content via alle kanalen.

AI & Machine Learning

Voorspel producten met de hoogste aankoopkans en stel ze voor dankzij de voortdurende analyse van het verkeer en de transacties in uw winkel.

Integraties

Verbind uw website, CRM en andere systemen om vloeiend gegevens over uw klanten uit te wisselen en te gebruiken.

Personalisatie

Iedereen is anders, maar iedereen kan krijgen wat hij wil. Breng uw campagnes naar het individuele niveau.

Customer Value Management

Verhoog de klant levensduur met acties die zijn ontworpen voor verschillende fasen van de klantcyclus. Zo bouwt u klantloyaliteit op.

Analyse en optimalisatie

Leer de meest waardevolle inzichten uit uw campagnes en optimaliseer ze met A / B-testen.

Mogelijkheden

 • Website Bezoeker Identificate & Tracking
 • 360 Klantbeeld en Deep Segmentation
 • AI Personalisatie & Omnichannel Workflows
 • ECommerce Loyalty Programma
 • AI Search Engine Booster
 • Social Proof
 • Live Chat met AI Aanbevelingen
 • Deep Behavioural Profiling & Semantic Webhooks
 • Machine Learning & Deep Learning
 • Cassandra, Google Firestore, RocksDB
 • Google AI Platform, Big Query Data Processing

Resultaten

sharpspring software marketing automation
 • 5% omzetgroei vanuit automation
 • 70% hogere klantretentie
 • 6x lager aantal verlaten winkelwagentjes
 • 223% hogere CTR, 150% meer website conversie
 • 50% minder kortingen dankzij beter getimde contactmomenten

 

De voordelen van SALESmanago:

360 graden klantprofilering

Hyperpersonalisatie en segmentatie

Zeer gebruiksvriendelijk

Next-Level Marketing automation

Artificial Intelligence & Machine Learning

Resultaat binnen enkele weken aantoonbaar

100% AVG / GDPR compliant, uw data blijft binnen Europa

sharpspring software logo sellian partner

SALESmanago zelf uitproberen?

“The Proof Of The Pudding Is In The Eating”.

Wij richten graag geheel gratis een proof of concept in voor bedrijven waarvan we redelijkerwijs verwachten dat de investering in SALESmanago zich binnen enkele weken terugverdient. Het platform is geschikt voor bedrijven met minimaal 10.000 contacten in de database. Voor deze bedrijven richten we de totale omgeving in en tonen we gedurende twee maanden aan dat het plaftorm zijn waarde bewijst.

Boek voor een nadere verkenning gerust een afspraak met ons.

Leads genereren met Sellian: Platinum SharpSpring partner in Nederland

Sellian is Platinum SharpSpring partner in Nederland en helpt uw organisatie bij het genereren van leads, om uiteindelijk uw omzet te vergroten. De software kan zowel uw marketing als sales afdeling ondersteunen in hun werkzaamheden. Wilt u weten hoe deze tool u verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

nederland sharpspring partner sellian

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?