+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl
ip-tracking software

SharpSpring marketing automation software

SharpSpring is marketing automation en sales software die bedrijven helpt websitebezoekers aan te trekken en om die te laten converteren naar leads. Uiteindelijk zal dat nieuwe klanten moeten opleveren. Het is bovendien de nummer één marketing automation software van Nederland, volgens Emerce. Hierbij is SharpSpring een betaalbare oplossing die inzicht geeft in de effectiviteit van (inbound) marketing en accountmanagement activiteiten van haar partners.

SharpSpring software inzetten om leads te genereren

Met behulp van SharpSpring software kunnen bezoekers worden omgezet naar leads en vervolgens worden opgewerkt naar Marketing Qualified Leads (MQL’s), Sales Qualified Leads (SQL’s) en uiteindelijk klanten. Het is een betaalbare oplossing voor mkb en mkb+ bedrijven in vergelijking met bijvoorbeeld HubSpot software. Zo biedt het de mogelijkheid voor marketing en sales om binnen één platform samen te werken en er is een CRM-functionaliteit geïntegreerd in het systeem.

SharpSpring software leidt tot een betere afstemming tussen marketing en sales. De tracking kan in combinatie met surf- en klikgedrag door sales worden gebruikt in acquisitie. Hiermee worden leads niet meer koud benaderd, maar weet men in welke content een prospect geïnteresseerd is. Door deze functionaliteiten in een systeem onder te brengen, kunnen sales en marketing beter samenwerken.

sharpspring software marketing automation

De voordelen van SharpSpring:

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Maandelijks opzegbaar

Zeer gebruiksvriendelijk

Compatibel met andere populaire tools

Gemakkelijk te automatiseren

sharpspring software logo sellian partner

Leads genereren met Sellian: Platinum SharpSpring partner in Nederland

Sellian is Platinum SharpSpring partner in Nederland en helpt uw organisatie bij het genereren van leads, om uiteindelijk uw omzet te vergroten. De software kan zowel uw marketing als sales afdeling ondersteunen in hun werkzaamheden. Wilt u weten hoe deze tool u verder kan helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

nederland sharpspring partner sellian

Andere mogelijkheden: Hubspot

Als het gaat om het genereren van leads, is HubSpot software als totaalpakket de absolute nummer één op dat gebied. Hierin worden de krachten van zowel marketing, sales en customer service gebundeld.

hubspot alternatief sharpspring marketing automation sellian

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?