+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl

Sales Video Bootcamp

Zet video in om uw prospects te benaderen!

We werken allemaal zoveel mogelijk thuis. En sales dus ook. Maar het thuiswerkende salesteam heeft nu tools nodig om tóch prospects en deals binnen te halen in de huidige virtuele wereld. Dat kan met behulp van video. Zo bouwt u aan vertrouwen en zet u in op een persoonlijke benadering.

Maar hoe gebruik ik video om prospects te benaderen? En ben ik wel goed genoeg om een video te maken?

Video prospecting en virtueel verkopen zijn belangrijker geworden dan ooit. Door het coronavirus hebben organisaties in een rap tempo hun werkzaamheden moeten aanpassen. Video blijkt daarin onmisbaar, zeker als het gaat om verkopen.

Een goed verkoopproces draait namelijk om het opbouwen van vertrouwen en het creëren van betrokkenheid door een persoonlijke benadering.

Juist dat maakt video zo geschikt voor het verkoopteam. Het is een perfect hulpmiddel om uw salescyclus te versnellen en meer gekwalificeerde leads te genereren.

Meld u nu aan!

Bekende problemen van salesteams

Geen reactie op mijn mail

De telefoon wordt niet opgenomen

}

Ze hebben nu geen tijd om te luisteren naar ‘een verkoper’

Er zijn veel contactmomenten nodig om iemand te bereiken

De Sales Video Bootcamp van 4 weken is perfect voor salesteams die …

 •  nu niet meer op pad kunnen en thuiszitten;
 •  salesresultaten willen verbeteren, bijvoorbeeld om een target te halen;
 •  … op het moment weinig virtuele meetings scoren en dit willen verbeteren;
 •  vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van video prospecting;
 •  meer sales willen halen uit een bepaalde campagne, zoals een evenement of nieuw product;
 •  opnieuw contact willen leggen met contacten die in het verleden interesse hebben getoond, maar toen nog niet klaar waren om te kopen;
 •  op zoek zijn naar een herhaalbaar, campagne-gebaseerd salesproces.

Deze bootcamp vraagt voldoende commitment en aandacht van uw salesteam. Deelnemers krijgen na iedere sessie opdrachten mee om het maken van video’s steeds beter onder de knie te krijgen. Deze opdrachten worden aan het begin van elke sessie getoetst.

Wat levert de bootcamp op:

 • Gebruik van de juiste tools
 • Een direct toepasbare videostrategie
 • Optimaal gebruik van video in het salesproces
 • Betere video’s maken
 • Meer respons door video prospecting
 • Videocontent waarmee u sneller deals kunt sluiten

Hoe ziet de bootcamp eruit

Elke week zal uw salesteam virtueel samenkomen met een van onze trainers voor een trainingssessie van een uur. Deelnemers ontvangen iedere week een opdracht ter voorbereiding voor de volgende sessie. In totaal zijn er vier sessies:

Sessie 1: Starten met video

Kies een salesactiviteit, zoals een aankomend evenement of een nieuwe productlancering. Leer hoe u de videotool Vidyard in kunt zetten en ontdek met best practices hoe u het videobereik kunt verbeteren. Bij de start van de bootcamp doen we een nulmeting van de huidige salesresultaten.

Sessie 2: Advanced Video Prospecting

Ga meer de diepte in met nieuwe voorbeelden die u kunt gebruiken om prospects en leads te benaderen, bijvoorbeeld social selling en follow-up video’s.

Sessie 3: Video gedurende het hele salesproces

Leer video te gebruiken in verschillende fasen van het salesproces. Gebruik video bij het prospecten, om vragen te beantwoorden, bij dienst- en productlancering of om offertes kracht bij te zetten. Persoonlijke aandacht wordt steeds belangrijker in het salesproces. Door gebruik te maken van video speelt u in op de huidige ontwikkelingen op het gebied van sales!

Sessie 4: Analyseren en evalueren

Tot slot analyseren we samen de resultaten van de bootcamp in relatie tot de nulmeting. Daarnaast bespreken we de vervolgstappen die u met uw salesteam kunt zetten.

Voor salesteams die een boost willen geven aan hun huidige salesactiviteiten. In 4 weken gaan we aan de slag met video in de verschillende fasen van het salesproces. Tijdens deze bootcamp leert u hoe u het salesproces kunt automatiseren en tijd kunt besparen door gebruik te maken van templates en sequences in HubSpot. Tijdens deze bootcamp krijgt u coaching en feedback op uw video’s.

Demo

In deze gratis sessie laten we zien wat video kan betekenen voor uw salesproces. Binnen een uur leert u hoe u een video kunt maken en toepassen. Gebruik video om uw salesproces persoonlijk en uniek te maken

GRATIS

4 Weken Bootcamp

Sessie 1: Starten met video
Sessie 2: Advanced Video Prospecting
Sessie 3: Video gedurende het hele salesproces
Sessie 4: Analyseren en evalueren

€ 4000,-

* De prijs van de bootcamp van 4 weken is inclusief licentie voor Vidyard gedurende de looptijd van de bootcamp. Tijdens de bootcamp ontvangt iedere deelnemer feedback op 3 video’s.

Aanmeldformulier

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?