+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl
hubspot partner nederland marketing automation sales software sellian

HubSpot Inbound marketing software

HubSpot is inbound marketing en sales software die bedrijven helpt klanten aan te trekken en te laten converteren naar leads, wat uiteindelijk tot nieuwe klanten zal leiden. Hierbij is het de alles-in-één marketing software met daarin meerdere tools voor onder andere bloggen, SEO, social media, e-mailmarketing, landingspagina’s, marketing automation en analytics. Verder is het als HubSpot partner ook mogelijk om een hele website op het eigen content management systeem (CMS) over te zetten.

 

HubSpot Software inzetten om leads te genereren

Het inzetten van HubSpot software maakt marketing & sales alignment en leads genereren gemakkelijker. In veel B2B-gerichte organisaties zijn marketing en sales nog altijd niet goed op elkaar afgestemd. Sales wil betere leads van marketing, terwijl marketing feedback wil van sales. Door samen te werken op één platform, wordt die kloof verkleind.

HubSpot zorgt voor die betere overdracht van marketing naar sales, waardoor de sales afdeling beter haar werk kan doen. Er converteren meer Marketing Qualified Leads (MQL’s) naar Sales Qualified Leads (SQL’s) – en uiteindelijk naar klanten. Het is een uitstekende tool om de drie pijlers van marketing, sales en service in onder te brengen.

wat is hubspot software crm nederland sellian

HubSpot Software inzetten om leads te genereren

Hieronder staan enkele tools van het HubSpot Platform die uw marketing-, sales- en serviceteams kunnen benutten. 

Leads genereren met Sellian: HubSpot partner in Nederland

Sellian is Silver Partner van HubSpot en helpt uw organisatie bij het genereren van leads – en uiteindelijk meer omzet. Het aanschaffen van software is slechts een eerste stap. Het vergt een team van specialisten om er het maximale uit te halen.

sellian hubspot silver partner nederland software

Benieuwd hoe u meer leads kunt genereren met HubSpot?

Ik ga graag met u in gesprek om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om uw bedrijf te helpen groeien! Via onderstaande knop kunt u een (bel)afspraak met mij inplannen.

Ruben Doornbos
Sales Development

Plan een afspraakSellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?