+31 88 626 73 71 contact@sellian.nl

Bootcamp

Het vullen van uw pipeline met een CRM

Vanwege Covid-19 zijn er weinig bedrijven die nu investeren. Er komen weinig deals binnen, veel werk ligt stil en budgetten zijn bevroren. Maar zonder nieuwe klanten kan een bedrijf niet bestaan.

Nu is dus de vraag:
“waarop kunt u nu inzetten met sales?”

Het antwoord is: het vullen van uw pipeline. Daarmee kunt u vanuit huis voorbereidingen treffen voor sales, zodat u straks nieuwe klanten kunt binnenhalen. Door juist nu potentiële klanten in kaart te brengen, kunt u de concurrentie vóór zijn en besteedt u uw tijd zo efficiënt mogelijk.

Meld u nu aan!

In onze bootcamp, bestaande uit vier video-sessies, helpen we u om uw salespipeline te vullen met behulp van een CRM.

Een CRM-systeem speelt bij sales een grotere rol dan ooit tevoren. Het maakt sales overzichtelijker, u hebt alle informatie verzameld binnen één platform en u kunt gemakkelijker op zoek naar interessante prospects die bij uw bedrijf passen. En dat is juist in deze tijd, waarin veel bedrijven het lastig vinden om contact te leggen met potentiële klanten, heel belangrijk.

Bekende problemen waar bedrijven tegenaan lopen:

U

Contactgegevens bevinden zich niet op een centrale plek;

l

Er is geen gestructureerd salesproces

r

Er is geen prioritering aangebracht bij (potentiële) klanten

Er worden geen follow-ups gedaan, of niet op tijd (hierdoor verdwijnt u uit beeld).

Onze bootcamp is perfect voor bedrijven die…

  • … meer overzicht willen in het salesproces;
  • … die nog geen CRM gebruiken of meer uit hun CRM willen halen;
  • …. alleen tijd willen steken in goede prospects;
  • … hun pipeline goed willen vullen;
  • … opnieuw contact willen leggen met contacten die in het verleden interesse hebben getoond, maar toen nog niet klaar waren om te kopen.

Deze bootcamp vraagt voldoende commitment en aandacht.

Deelnemers krijgen na iedere sessie opdrachten mee om het maken van video’s steeds beter onder de knie te krijgen. Deze opdrachten worden aan het begin van elke sessie getoetst.

Wat levert de bootcamp op:

  • Optimaal gebruik van een CRM
  • slimmer contact met uw (potentiële) klanten
  • Een gevulde pipeline
  • Efficiënter werken dankzij één platform
  • Weten waar uw prospects en leads zich bevinden in het salesproces

Hoe ziet de bootcamp eruit

Sessie 1: Effectief uw pipeline vullen met een CRM

Om uw bedrijfsvoering te kunnen verbeteren, bespreken we eerst de basisprincipes. In deze sessie leggen we uit hoe u een CRM kunt gebruiken om uw pipeline te vullen. We laten zien hoe het CRM eruitziet en welke functies van belang zijn bij het vullen van de pipeline.

Sessie 2: Een optimaal salesproces inrichten met een CRM

Door uw pipeline in te richten met verschillende stages, weet u precies in welke fase van het salesproces uw potentiële klant zich bevindt. In deze sessie gaat u aan de slag met het inrichten van uw eigen pipeline. U gebruikt verschillende fases om uw salesproces inzichtelijker te maken. Zo is ook duidelijk hoe u uw salesproces kunt verbeteren met behulp van een overzichtelijk plan.

Sessie 3: Contacten prioriteren met behulp van segmentatie

In deze sessie leert u wat een buyer persona is en hoe deze helpt om de juiste prospects te benaderen. Een buyer persona is een fictief persoon die uw ideale klant beschrijft. Weet u bijvoorbeeld dat klanten een bepaald aspect van uw product heel belangrijk vinden? Dan neemt u dat op in de buyer persona. Zo weet uw salesteam welke contacten ze moeten benaderen en geen tijd verspillen aan verkeerde prospects.

Sessie 4: Optimaal leads benaderen

In deze sessie gaan we in op het benaderen van leads en hoe u van een lead een klant maakt. Daarvoor is het belangrijk dat u precies weet wanneer een lead u nodig heeft. Zo benadert u hem of haar op het beste moment. Door te werken met gestandaardiseerde email-templates, kunt u meer tijd besteden aan leads. De lead kan bovendien gelijk een afspraak of videocall bij u inplannen.

Door u nu aan te melden voor de bootcamp, zet u de eerste stap op weg naar een goed gevulde pipeline!

De prijs van deze bootcamp is € 2.500,-
inclucief licenties.

Aanmeldformulier

Sellian

Amsterdam • Groningen

088 - 626 73 71

contact@sellian.nl

Volg ons

Wij zijn er voor u!

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken?